0

Massivt furugolv 2-sort 40x135 mm

Vårt massiva furugolv 40x135 mm i andrasortering är ett väldigt prisvärt trägolv. Det är tillverkat av samma norrländska och FSC-certifierade skogsråvara som vår förstasortering, men har ett livfullare utseende med större andel kvistar och övriga avvikelser. I vår andrasortering tillåter vi kvisturslag, sprickor, blåved, viss vridenhet och långböj. De flesta kunder väljer att behålla dessa naturliga och vackra variationer, men man kan även spackla kvistar och sprickor för att få en finare yta. Vid beställning av andrasortering, lägg på ca 12 % utöver faktisk golvyta.

De två produktbilderna rakt från ovan är exempel på hur ett andrasorteringsgolv av massiv furu kan se ut. Referensbilderna är tagna på ett massivt furugolv med dimensionerna 30x112 mm. Detaljbilderna med tändsticksaskar, som är tagna snett ovanifrån, är typexempel på avvikelser som stora kvistar, kvisturslag, sprickor och blåved. Produktbilden på den enskilda korta brädan avser en förstasorteringsbit.

Precis som vår förstasortering har även vår andrasortering mittspont och ändspont, samt är spårade på undersidan för att undvika att golvbrädorna kupar sig. Golvbrädorna levereras hyvlade och obehandlade i lätthanterliga buntar samt är nedtorkade till en idealisk fukthalt på 8 %, vilket även kallas för möbeltorrt. Alla våra massiva trägolv går att kombinera med golvvärme.

Allt du behöver för montering av golvet, samt ytbehandling, finner du under Tillbehör. Är du osäker på dimension eller träslag kan du alltid beställa vår Provlåda med tre valfria bitar för självkostnadspris. Vi skickar dock bara förstasorteringsbitar i Provlådorna varför man ej kan ha dessa bitar som referens för avvikelser.

Vi levererar inom Sverige till någon av DB Schenkers 27 terminaler, samt till vår partner Torkat Trägolv i Länna (Stockholm) för 1500 kr. Vi erbjuder även utkörning med kranbil till de postnummer som ligger inom ca 5 mils radie från DB Schenkers 27 terminaler för 3000 kr. För mer info, läs våra Köp- & leveransvillkor. Val och köp av frakt görs i kassan. Beräkna ca 2-4 veckors leveranstid på golv och panel.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen