0

Massiva trägolv

Naturliga och miljövänliga massiva trägolv

Föllinge Golvs exklusiva massiva trägolv av furu, gran, ek och ask är tillverkade av hela träplank och varsamt nedtorkade till en idealisk fukthalt på åtta procent, vilket även kallas för möbeltorrt.

Alla våra massiva trägolv har mittspont och ändspont, samt är spårade på undersidan för att undvika att golvbrädorna kupar sig. Golven levereras hyvlade och obehandlade i lätthanterliga buntar. Massiva trägolv går utmärkt att kombinera med golvvärme.

Massiva trägolv har en närmast oändlig livslängd, är fantastiskt sköna att gå på och tillverkas av en miljövänlig och förnyelsebar råvara – fritt från plaster, lim och andra konstgjorda material. Detta gör samtliga av våra massiva trägolv till ett miljövänligt och enastående premiumval av golvmaterial. När väl det golvet är inlagd låter man antingen golvytan nötas av generationer framåt och få en vacker patina, eller kan man slipa om golvytan och förnya golvet när man helst vill. Eftersom massiva trägolv är så pass tjocka, jämfört med exempelvis ett parkettgolv, kan omslipning göras om och om igen utan att det påverkar golvet negativt.

Råvara av högsta kvalitet

Föllinge Golvs massiva furu- och grangolv, som i folkmun även kallas för skurgolv, kammargolv och salsgolv, tillverkas av noga utvald norrländsk furu och gran av högsta kvalitet från Jämtland-Härjedalen.

Våra massiva ekgolv, och massiva askgolv, tillverkas av prima amerikansk skogsråvara där vi handplockar våra leverantörer för att få den bästa råvaran. Detta gör att våra golv av ek och ask får samma premiumkvalitet som våra golv av norrländsk furu och gran. Föllinge Golv erbjuder massiva trägolv av olika dimensioner, och är kända för sina breda massiva furugolv.

Alla våra prisvärda massiva trägolv går att köpa online i vår webbutik, eller genom någon av våra fantastiska återförsäljare runtom i Sverige. Väljer man att köpa direkt av Föllinge Golv erbjuder vi leverans till DB Schenkers 27 terminaler eller hemleverans med DB Schenkers kranbil inom ca 5 mils radie från deras terminaler. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen