0

Outlet

Trä är ett levande material med naturliga variationer. I vår kvalitetskontroll sorterar vi våra träprodukter i två olika klasser. I vår Outlet finner du den andra kvalitetsklassen av våra massiva trägolv och paneler, där vi tillåter brädor med kvisturslag, sprickor, blåved, viss vridenhet och långböj. Detta innebär ofta ett livfullare utseende med större andel kvistar och övriga avvikelser. De flesta kunder väljer att behålla dessa naturliga och vackra variationer, men man kan även spackla kvistar och sprickor för att få en finare yta.

Prisvärda massiva trägolv och paneler

Föllinge Golvs andrasortering är ett otroligt prisvärt alternativ, där man får ett naturligt och äkta massivt trägolv eller massiv träpanel till väsentligt lägre kostnad. Förutom de estetiska skillnaderna har golven och panelen samma hållbara kvalitet vad gäller slitstyrka och möjlighet till otaliga slipningar.

Vår outlet är därför perfekt för dig som vill ha ett livligt massivt trägolv eller träpanel av högsta kvalitet till bästa pris för villan, sommarstugan, fjällstugan eller jaktstugan.

Alltid aktuella erbjudanden online

Utbudet online i webbutiken varierar beroende på hur mycket andrasortering som sorteras i produktionen, varför vi rekommenderar dig som kund att löpande besöka vår Outlet för aktuella erbjudanden.

Liksom Föllinge Golvs förstasortering är både golven och panelen varsamt nedtorkade till det som kallas för möbeltorrt, dvs en idealisk fukthalt på 8 %. Andrasorteringen har liksom förstasorteringen mittspont och ändspont, samt är spårade på undersidan för att undvika att brädorna kupar sig. Golven och panelen levereras hyvlade och obehandlade i lätthanterliga buntar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen