0

Massiv furupanel

Vår exklusiva massiva breda träpanel, även kallad slätspont, är i praktiken ett tunt massivt trägolv. Panelbrädorna har en tjocklek på 14 mm och levereras varsamt nedtorkade till åtta procent, så kallat ”möbeltorrt”. Detta minimerar risken för så kallad lacklimning och att det är lättare att få ett bättre resultat utan springor vid målning efter montering.

Panel med mittspont och ändspont

Precis som våra massiva trägolv så levereras våra panelbrädor med mittspont och ändspont, samt är spårade på undersidan för att undvika att brädorna kupar sig. Panelen levereras hyvlade och obehandlade, men kan med fördel ytbehandlas med någon av våra produkter du finner i Tillbehör.

Massiv furupanel online

Vi erbjuder prisvärd bred massiv furupanel av högsta kvalitet online, tillverkad av norrländsk furu från vårt närområde i Jämtland-Härjedalen. Det är framförallt den lite bredare panelen med dimensionerna 14x185 mm och 14x211 mm som är vårt kännetecken. Köp direkt online i vår webbutik eller beställ vår panel genom någon av våra fantastiska återförsäljare.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen